Damelaget er i gang!

Posted on

Etter 14 år uten damelag i Ajer IBK var det endelig klart for kamp igjen. Og det i damenes 2.divisjon mot fjorårets seriemestere, Brumunddal i Fagerlundhallen. Vi stilte med et særdeles ungt lag (13-18-åringer) mot svært rutinerte Brumunddalsdamer.

Kampen startet veldig bra for vårt unge mannskap med mange store sjanser og svært godt samspill, men ballen ville ikke inn bak keeperen i hjemmelagets mål. Det var Brumunddal som tok ledelsen på et velplassert langskudd etter at Ajer hadde presset på en god stund. Før første periode var over, utlignet Ida med et vakkert skudd etter flott forarbeid av Tiril og Marte. En veldig bra periode av det unge Ajer-laget!

2.periode startet ikke på bra vis da hjemmelaget gikk opp i 2-1 etter 11 sekunder. Men igjen viste Ajer-jentene lagmoral og jobbet knallhardt videre. Vi hadde ikke marginene på vår side og ballen ville rett og slett ikke passere mållinja i Brumunddalmålet, selv med mange gode skudd og sjanser. Etterhvert tok nok kreftene litt slutt, vi spilte kun med 7 utespillere og Brumunddal kunne sette to mål til før periodeslutt. Siste periode styrte Ajer mye av spillet, men igjen var det marginer imot foran motstandermålet. En kontring imot resulterte i nok et mål imot med et knallhardt skudd i krysset bak Vilde i målet vårt som spilte en veldig god kamp.

Tap 5-1 i premieren er ikke ille mot et så rutinert lag. Det blir morsomt å følge jentene videre i sesongen!